Fasadrenovering av hus Stockholm

L&K Fasad i Stockholm AB

Välkommen till L&K Fasad i Stockholm AB, ditt självklara val när det är dags att renovera fasaden! Vi är ett Stockholmsbaserat byggföretag som bland annat specialiserar oss inom renovering av fasader. Detta är dock inte det enda vi sysslar med, som byggföretag kan vi hjälpa dig med det mesta som har med renoveringar, ombyggnader och tillbyggnader att göra!

Samtliga hantverkare som jobbar för oss har den utbildning samt den erfarenhet som krävs för att leverera resultat av högsta standard. De har med andra ord full koll på vad de sysslar med så när du anlitar oss behöver du inte känna dig det minsta orolig för att något ska gå fel. En kombination av höga kundomdömen, erhållna byggcertifikat, försäkringar och garantier gör att du alltid kan känna dig trygg med oss! Dessutom har vi som ledord att vi inte nöjer oss förrän du som kund är nöjd med det jobb vi gjort. Hör av dig till oss idag för att få en kostnadsfri offert!

Vi ger dig ett trevligt bemötande

Vi är fullt medvetna om att det inte bara handlar om att kunna utföra bästa möjliga service, utan att det också handlar om att kunna ge dig som kund bästa möjliga bemötande. Vi är därför ett gott och glatt gäng som alltid har ett leende på läpparna och som ger dig en positiv kundupplevelse från början till slut. Eftersom vi har passion för det vi håller på med tycker vi att det är roligt att gå till jobbet och enligt oss finns det inget bättre än att se de positiva kundreaktionerna när vi färdigställt ett arbete. Att vända sig till L&K Fasad i Stockholm AB innebär helt enkelt att vända sig till ett byggföretag som bryr sig om dig som kund!

Fasadrenovering hus Stockholm

Vi är miljövänliga

När du anlitar oss kan du också känna dig trygg i det faktum att du bidrar till en bättre miljö. Vi på L&K Fasad i Stockholm AB är nämligen ett miljövänligt företag som alltid strävar efter att använda så miljövänliga produkter som möjligt samt hålla våra utsläpp på lägsta möjliga nivåer. Flera av våra tjänster, exempelvis en renovering av fasaden kan även bidra till sänkt energiförbrukning. Med en nyrenoverad fasad som sluter tätt med genom den senaste tekniken minskar energiförbrukningen i din fastighet vilket inte bara gör gott för miljön utan även för din plånbok. Ta kontakt med oss på L&K Fasad i Stockholm AB idag för att lära dig mer om hur vi jobbar klimatvänligt!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify