Hur kan vi hjälpa dig?

Vi kan hjälpa dig på flera olika sätt när det kommer till fasadrenoveringar och andra byggrelaterade tjänster.

services_icon1

Helomfattande fasadrenovering

Behöver din fastighet en helomfattande fasadrenovering? Inga problem, detta hjälper vi dig mer än gärna med. En sådan renovering inkluderar allt från rengöring och putsning av fasaden till reparation av tak, reparation av fönster och balkonger samt murning.

services_icon1

Tvättning av fasad

Behöver din fasad bara tvättas? Också detta kan vi i så fall hjälpa dig med. Är fasaden bara smutsig är det nämligen onödigt att lägga ner mer jobb på den än vad som krävs. För oss är inga uppdrag varken för stora eller för små. Du kan därför anlita oss för att få hjälp med tvättningen av din fasad.

services_icon1.png

Takläggning

Att ha ett tak som håller ett gott skick är en av de viktigaste sakerna när det kommer till en fasadrenovering. Också detta är något vi kan hjälpa dig med. Vi har mångårig erfarenhet av att jobba med takläggning och vet precis vad som krävs för bästa möjliga resultat.

services_icon1

Isolering

Vi kan också hjälpa till med att förse ditt hus med extra isolering. Detta är något som kan göra det lättare att hålla värmen uppe i din fastighet, något som i sin tur innebär att du kan spara pengar på energikostnader.