Fasadrenovering bäst i Stockholm

Att tänka på inför en fasadrenovering

Är din fastighet gammal och sliten? Då kan det utan tvekan vara värt att göra en fasadrenovering. Detta handlar inte bara om att fixa till småfel när det gäller fasaden för den byggnad som du ska renovera, utan en fasadrenovering är ett omfattande projekt som både är tids- och energikrävande.

Arbetet innefattar bland annat reparation av skador i ytmaterialen på byggnaden. Det handlar också om att reparera fastighetens klimatskal och se till att detta håller en så hög kvalitet som möjligt. Klimatskalet är nämligen det yttre skyddande lagret på en byggnad. Det behöver hålla en hög kvalitet eftersom det måste klara av olika typer av svåra väderförhållanden. Det tillsammans med de övriga delar som ingår i en renovering av fasaden är något som bland annat kan hjälpa dig med energibesparing. Ju bättre kvalitet olika delar av din fastighet, såsom tak, fasader och fönster håller, desto mindre behöver du till exempel nämligen spendera på uppvärmning av ditt hus. En renovering av detta slag kan därför ses som en utmärkt investering, i synnerhet för tider då priserna rusar iväg.

Vad mer ingår när vi ska reneovera fasaden?

Exakt vad som ingår i en renovering av en fasad kan variera beroende på vilken typ av fasad det gäller samt hur sliten den är. Det kan bland annat inkludera saker som tvätt och ommålning, till lagning av skador och ett komplett byte av den befintliga fasaden. Är du osäker kring vad som behöver göras med fasaden på just din byggnad? Tveka då inte på att höra av dig till oss. Vi kommer gärna ut till dig för att ta oss en grundlig titt på fasaden för att undersöka vilket skick den befinner sig i. Så fort vi är klara med vår bedömning presenterar vi en anpassad lista med rekommenderade åtgärder för fasaden.

Fasadrenovering noggrann Stockholm

Varför anlita oss?

Genom att anlita oss kan du försäkra dig om att din fasadrenovering kommer att göras på ett korrekt sätt. Vi har nämligen flera års erfarenhet från att jobba med fasadrenoveringar. Vi vet därför exakt vad som krävs för att få ett så bra resultat som möjligt, detta oavsett vilken typ av byggnad det gäller.

Att ge sig på fasadrenoveringen på egen hand är inte att rekommendera. Till skillnad från att exempelvis måla en fasad, är detta en typ av arbete som är betydligt mer komplext. Med en professionell firma kan du känna dig trygg i att allt sköts på rätt sätt, att bra material används och att resultatet därmed står sig över lång tid. Priset du betalar för att anlita oss kommer med andra ord vara värt det när det kommer till allt från att du får en estetiskt tilltalande byggnad, till att du sparar pengar på energi och får en hållbar fasad. Kontakta oss redan idag så ska vi se till att du får den hjälp du behöver!

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify